Etoro er den mest brugte handelsplatform i norden når det kommer til køb og salg af aktier, kryptovaluta og valuter. Det er en platform som du både kan bruge på mobil og computer. Og så er deres platform nok den mest brugervenlige der er derude. Hos etoro har du mulighed for at købe aktier, kryptovaluta og forskellige valutaer, men derudover har du også mulighed for at copytrade, hvilket er ved at blive utrolig populært i Danmark. 

Hvem er Etoro?

 

Etoro var den første aktieplatform som tilbyder copytrading og de er derfor også dem som har det bedste produkt efter min mening. Deres virksomhed blev stiftet i 2006 og siden dengang er det gået utrolig stærkt og de er den dag i dag i mere end 50 forskellige lande og bliver brugt af flere millioner brugere. Deres mission er at udvikle teknologi, som gør det nemmere og mere enkelt for mennesker at investerer deres penge og få mest muligt ud af dem.

Etoro er registrereret inden for EU (mere præcist på Cypern), og dermed er Etoro underlagt finansiel lovgivning vedtaget i EU.

Etoro fik i 2018 en stor kapitalindsprøjtning af de kendte investeringsfonde China Minsheng, SBI Group og Korea Investment parker, de investede mere end 100 mio Dollars i virksomheden.

Inden de fik deres investering blev deres virksomhed investeret til omkring 800 milioner dollars, i danske kroner er det ca 5,5 milliarder. Nu ved du lidt mere om hvem Etoro er, og jeg håber du har fået mere blod på tanden til at begynde at investerer i aktier igennem deres platform og få din opsparing til at vokse.

Opret en konto hos eToro

⭐⭐⭐⭐⭐
Kom i gang med Copytrading
Kopier de professionelle investorer idag!

Gennemgang af handelsplatformen Etoro

Etoro er blevet så populært at mange forskellige grunde, men den største grund er nok deres innovative platform, hvor du blandt andet kan copytrade andre professionelle investorer. Du kan altså investerer i det samme som de investerer i helt gratis. Det er oplagt hvis du lige er startet med at investerer og måske ikke har den største viden om aktier endnu.

Det er dog vigtigt at nævne at når man copytrader så kører det ikke helt automatisk, vi anbefaler du altid tjekker din profil et par gange om ugen, enten fra mobilen eller computer for at tjekke at det hele kører som det skal.

Det første du bør tjekke er hvordan det går den valgte copytrader, det kan være du skal skifte over til en anden copytrader eller måske hæve beløbet som du investerer for. Derudover bør du også følge med på platformen, da der ofte kommer mange nyheder og aktier og aktiemarkedet.

Hvis du selv vil foretage dine investeringer manuelt, er Etoro også en god løsning. Særligt grundet brugervenlighed og den sociale del, hvor man nemt kan følge med i de finansielle markeders udvikling.

etoro

Etoro platforme fordele?

  • Utrolig brugervenlig
  • Adskkillige kryptovaluta CFD’er
  • Nemt at copytrade
  • Kan bruges på både mobil og computer

Ulemper ved etoro

  • Der er gebyr ved udbetaling
  • Deres copytrading er ikke helt udviklet endnu til perfektion

Etoro og skat

Når du bruger etoro aktieplatform til at købe og sælge dine aktier, så er du selv forpligtet til at indberette dit overskud eller underskud til skat hvert år. Da etoro ikke er en dansk platform, så skal du selv omregne dit rådighedsbeløb eller overskud fra dollars til danske kroner og indtaste det på din selvangivelse. Det er noget du kun skal gøre en gang årligt. Hvis du begynder at investerer med flere hundrede tusind kroner med tiden, så anbefaler vi du får opsat en aftale med en revisor, så du ikke skal tænker over det.

Etoro erfaringer og copy trading

Eftersom jeg har brugt etoro i mere end fem år, så har jeg også prøvet det meste på deres platform og andre platforme og jeg mener stadig den dag i dag,  at det er den bedste paltform for både nybegyndere men også etableret investorer.

Til at starte med købte og solgte jeg bitcoin, altså via daytrade, men efterhånden er jeg gået over til at investerer med en langsigtet strategi og investerer derfor et beløb hver måned og lader det stå i ti til tyve år.

Etoro er også min favorit pågrund at deres copytrading funktion, det er en utrolig god funktion som giver alle mulighed for at tjene penge på aktier. Selvom du ikke har den store viden indenfor området, så kan du blot vælge den copytrader som du føler den rigtige og investerer i det sammen som ham eller hende.

Læs vores store guide om copytrading her.