Hvis du bruger etoro som handelsplatform, så har du mulighed for copytrading. Du kan altså kopier andres investeringer og dermed tjene penge når de tjener penge. Der er også mulighed for at tjene penge, på at lade andre copytrade dig. Her i indlægget vil jeg guide dig til, hvordan du kan begynde copytrading andre og hvordan du selv kan tjene penge på at lade andre copytrade dig hos etoro.

Copytrading er noget nyt som er kommet til inden for de seneste år og det bliver mere og mere populært i Danmark og det er der da også gode grunde til. Det er nok mest kendt i USA, hvor der er utrolig mange som copytrader, de skal altså ikke selv vælge aktier at investerer i, men de køber altså de aktier som den person de har valgt at copytrade helt automatisk. Det er utrolig smart, hvis du lige er begyndt at investerer og måske ikke har den største viden indenfor området endnu.

Copy trading er helt sikkert den bedste og nemmest måde at tjene penge på, når det kommer til at investerer sine penge online. Når du har lært hvordan du gør og hvem du skal copy trade, så kan du tjene virkeligt mange penge på den lange bane. Du kan både spare tid og energi ved at copytrade andre professionelle investorer og dermed også tjene mange tusind dollars hver måned, ved at copytrade andre investorer.

copytrading

Hvad er Copy-Trading?

Kort sagt så er Copy-Trading at du kopier andre professionelle investorer. Du køber altså de samme aktier som den copytrader du har valgt at følge, og dermed tjener du også penge når han eller hun gør. Først vælger du den copytrader som du gerne vil følge. Når du har fundet den trader, som du vil kopiere, så vil din portefølje blive investeret i præcist samme størrelsesforhold i procent som den udvalgte investor. Det betyder altså at alle de handler som den valgte trader laver, vil din profil også automatisk lave for det beløb som du har tastet ind du vil bruge. 

Eksempel:

Den trader du har valgt har 100.000 kroner på sin konto til at investerer med og handler for 1000 kroner om måneden. Det svarer til 1% af porteføljen, og så vil din portefølje også investerer 1%. Det vil altså sige at hvis du har 1000 kroner på din handelskonto, så vil der blive investeret 10 kroner som svarer til den 1%.

Mange copytraders vælger at investerer for små beløb til at starte med, andre lader også bare deres portefølje vokse stille og roligt med tiden.

Hvorfor må jeg kopier andres investeringer?

Det er der en god grund til, for når du lader andre copytrade dine handler, så vil du automatisk få en lille procentdel at handelsomkostningerne. Det betyder altså at jo bedre det går for den valgte copytrader og for dig, jo flere penge vil den pågældende copytrader også tjene. Du kan også begynde at copytrade, og dermed tjene penge hver gang nogle vælger at copytrade dig.

Dette er også årsagen til at copytrading er blevet utrolig populært i USA og nu også begyndt at blive velkendt i Danmark på meget kort tid.

Er Copy-Trading lovligt?

Ja. Copy-trading er ikke særlig kendt i Danmark endnu og derfor kan det godt lyde til at være for godt til at være sandt, men det er det ikke. Du har måske hørt dårligt om copytrading før? Der har desværre været noget platforme som tidligere har forsøgt sig med nogle former for snyd indenfor copytrading, og derfor har det også et blakket ry. Men Copy-Trading er ikke snyd eller et skam, men bedre kendt som Social Trading.

Ved at copytrading kan både du og investoren tjene penge og du bestemmer helt selv hvor stort et beløb du vælger at investerer for. Derudover kan du også til hver en tid stoppe med at copytrade eller vælge en anden som du gerne vil copytrade i stedet. 

1. Sådan begynder du på copytrading

Inden du kan gå i gang med at copytrade, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

Saxo-Bank-Logo
4.7/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Start med copytrading

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at begynde at copytrade andre investorer.

Du skal blot vælge den copytrader som du vil følge og dermed investerer med. Herunder kan du se fem forskellige copy trader, du kan både se hvor mange andre der copytrader dem, men du kan også se hvor stort et afkast de har fået. Du har dermed et godt grundlag for at vælge den helt rigtige copytrader til din strategi. 

copytrading

Hvor meget kan man tjene med CopyTrading?

Der er som sådan ikke noget fast beløb som man kan sige du kan tjene på at copytrade, da det ofte afhænger af hvor meget du vælger at investerer og hvilken trader du vælger at følge. Alle de forskellige trader har forskellige strategier og dermed også forskellige afkast.

Heunder kan du få en ide om hvor meget du kan tjene på at copytrade på etoro.

Eksempel:

Hvis du har investeret 200 dollars og kopieret en investor som tjener et afkast på 10% om måneden, så vil du efter 1 år have 627$. Efter 2 år 6.183$ og efter 5 år ville du have hele 60.896$!

Konklusion

Nu har du læst vores indlæg om copytrading, og jeg håber du er blevet lidt klogere på hvordan du tjene penge ved at investerer på denne måde. Så for at komme i gang så skal du oprette en konto hos eToro lige her. Du kan følge vores guide herover for at oprette en konto hos etoro på fem minutter.

Copytrading mener vi helt bestemt er den letteste måde at få passiv indkomst på og tjene penge på investeringer på den lange bane.

Se videoen herunder og bliv endnu klogere på hvad og hvordan du copytrader på etoro.