Hvis du ikke har hørt om copytrading før, så bare rolig det er de færreste der ved hvad det er endnu. Det er noget som er utrolig populært i USA og det er noget som er ved at blive brugt mere og mere i Danmark og det er der da også en god grund til. Når du copytrader så kopier du andre professionelle investorers investeringer. 

Du kan på Etoro finde mere end 100 forskellige investorer som tilbyder dig at copytrade dem, du kan altså kort sagt kopier deres investeringer. Det er utrolig populært hvis du ny indenfor aktier og investeringer og det er også derfor det er utrolig populært i udlandet og ved at blive det her hjemme i Danmark.

Inden du vælger at copytrade en, så kan du se deres afkast over de seneste måneder og år, derudover kan du også se hvor mange andre der copytrader dem. Du har altså derfor et godt grundlag at træffe din beslutning ud fra. 

Copytrading investering er kommet for at blive og det er noget som vi kommer til at se meget mere af i fremtiden, og det er der god grund til. Derfor har vi også valgt at skrive dette indlæg om copytrading, så du nemt kan komme i gang med det på aktieplatformen Etoro.

Saxo-Bank-Logo
4.7/5
Etoro-liste
5.0/5

Hvad er CopyTrading?

Helt kort sagt så er copytrading, at du kopier en andens investeringer. Forstil dig det lidt er som en facebookprofil, hvor du kan se personens investeringer helt gratis, se hvor stort et afkast de har lavet og hvor mange andre der copytrader dem. Her kan du så vælge at “følge” den trader som du syntes har lavet nogle spændende investeringer og herefter vil du indtaste et beløb som du vil investerer.

Når din trader så køber en ny aktie eller investerer i valutaer, så vil din profil automatisk investerer i det samme som din trader har gjort og du kan dermed tjene penge hver gang din trader også tjener penge. Hvis det med investeringer er meget nyt for dig, så kan det være en god ide at copytrade andre, for at lære det hele at kende, inden du selv vil i gang med at investerer dine penge.

Derudover så kan du altdi vælge at stoppe med at copetrade en, eller skifte over til en anden hvis du kan se den valgte copytrader ikke klarer det så godt længere.

Hvorfor må jeg kopiere deres investeringer?

Det er faktisk ret simpelt, grunden til traders lader dig copytrader deres investeringer er at når du køber aktier, så er der nogle handelsomkostninger og dem for den pågældende copytrader en procent del af. Du kan derfor også tjene penge på at være copytrader og jo flere penge du og dine copytrader tjener, jo flere penge vil du også få, som du så kan vælge at investerer i yderligere aktier.

Vi anbefaler dog at du holder øje med din konto et par gange om ugen, selvom du copytrader en. Så du kan følge med i om den valgte copytrader klarer sig godt, eller om du skal skifte over til en anden.

Er CopyTrading lovligt?

Svaret er JA. CopyTrading er fuldt ud lovligt, da de succesfulde investor giver dig lov til at følge deres investeringer. Du skal se det som, at du egentligt bare følger deres “profil” hvor du så kan se de aktier som de har investeret i, hvor stort et afkast det har haft, og så kopier du egentlig bare og investerer i de samme aktier, for det beløb som du har lyst til. Der er ingen grænse for hvor meget eller hvor lidt du skal investerer. 

Læs meget mere om copytrading her.

Sådan starter du med copytrading

Inden du kan komme i gang med at finde den helt rigtige copytrader for dig og din strategi, så skal du vælge en handelsplatform som du vil bruge til at købe og sælge dine aktier. Det er vigtigt at hvis du gerne vil copytrade andre, at du så vælger en aktieplatform, som tilbyder copytrading. Det er ikke alle platforme der tilbyder denne service. 

Hvis du vælger at oprette en bruger hos etoro, som er den handelsplatform som vi anbefaler, så har du god mulighed for at copytrade. 

Vi har taget udgangspunkt i at du har beslutte dig for at oprette en bruger hos etoro. Så du går ind på deres hjemmeside og opretter en bruger.

etoro

Indsæt penge på din konto

Nu har du oprette din konto på etoro, og du er klar til at indsætte midler på din konto til at investere med. Her skal du klikke nederst i venstre hjørne på ”Indbetal penge” og herefter vælge din ønskede betalingsmulighed.

Du skal mindst overføre 200 dollars (1300 kr.). Det er en fordel at vælge kreditkort eller PayPal, fordi så kan du komme godt i gang med CopyTrading allerede i dag.

Når du så har overført pengene du vil investerer for til din konto, så er du nu klar til at fortage CopyTrading.

copytrading

3. Find en succesfuld investor

Du er nu klar til at finde en investor du ønsker at kopirer. Først skal du gå til menuen i venstre side, og klikke på knappen ”opdag”.

Så vil du komme ind her, hvor du kan vælge at trykke på “vis alle” og så vil du kunne se alle dem som tilbyder copytrading hos Etoro.

Så snart du har fundet en investor som du vil kopirere, så skal du blot klikke på investoren, og så kan du vælge hvilke beløb du vil investerer.

copytrading