Hvis du vælger etoro som din aktieplatform, så har du mulighed for at copytrading. Det betyder altså at du kan vælge at følge en kendt investor og investerer i det sammen som den person investerer. Det er utrolig kendt i USA og er ved at blive det her i Danmark også, det er det af mange grunde. 

De fleste vil gerne i gang med at investerer men har ikke nogle i de om hvad de skal investerer i, og det er netop her at copytrading er oplagt. Du investerer nemlig i det sammen som den person du har valgt at copytrade.

Her i indlægget vil jeg guide dig til, hvordan du kan begynde copytrading og hvordan du selv kan tjene penge på at lade andre copytrade dig hos etoro.

Du har måske tænkt tanken, hvorfor andre lader dig kopiere dem? Men det er der en god grund til, for hvis du lader andre copytrading dig, så kan du tjene penge. De for nemlig en lille procent del af de handelsomkostninger der er ved handlen og dermed tjener de altså også flere jo bedre det går for dine og deres investeringer.

Hvad er Copy-Trading?

Copytrading er noget som de fleste her i Danmark ikke har hørt om før, men det er noget som de fleste i USA gør. Det betyder at du kan vælge mellem flere hundrede professionelle investorer og se hvad de investerer i og dermed også investerer i det samme som de gør. Det er noget som kun bliver mere og mere populært og det er noget som vi kommer til at se rigtig meget mere af i Danmark med tiden.

Når du har oprettet din bruger på etoro, så kan du se hele udvalget af de forskellige copytrader der er på platformen. Du kan både se hvor stort et afkast de har haft over de seneste måneder og år. Men du kan også se hvor mange andre der copytrader dem, og dermed kan du altså træffe din beslutning ud fra et rigtig godt grundlag.

copytrading

1. Sådan begynder du på copytrading

Inden du kan gå i gang med at copytrading, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Start med copytrading

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at begynde at copytrade andre investorer.

Du skal blot vælge den copytrader som du vil følge og dermed investerer med. Herunder kan du se fem forskellige copy trader, du kan både se hvor mange andre der copytrader dem, men du kan også se hvor stort et afkast de har fået. Du har dermed et godt grundlag for at vælge den helt rigtige copytrader til din strategi. 

copytrading

Konklusion

Efter at have læst vores indlæg om copytrading på etoro, har du forhåbeligt fået mere blod på tanden til at begynde med at copytrade. Følg vores guide ovenover for at oprette en bruger hos etoro og kom i gang med at investerer din opsapring i dag helt gratis.

Vi mener at copytrading er den nemmest og mest oplagte mulighed for at tjene penge på aktier, uden du behøver have den store viden indenfor området. 

Læs også vores guide om copytrading her.